A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631760.0793.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A scapat definitiv de cosuri dupa ce a folosit un produs la indemana oricui. "Transformarea s-a vazut dupa numai o zi"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-02-2014, ora 15:17

A scapat definitiv de cosuri dupa ce a folosit un produs la indemana oricui. "Transformarea s-a vazut dupa numai o zi"

Articol de Madalina Irimia

O tanara sustine ca a scapat de acnee dupa ce a folosit doar miere de albine. Fotografiile care arata schimbarea au fost postate pe Reddit. In descrierea acestora, fata a scris si cateva randuri in care explica prin ce cosmar a trecut din cauza cosurilor si cum a descoperit remedial, scrie protv.ro.

"La un moment dat au inceput sa-mi apara cosuri. Erau din ce in ce mai multe de la zi la zi. Nu ma simteam deloc bine in pielea mea", spune tanara pe Reddit, potrivit www.stirileprotv.ro.

Aceasta a adaugat ca a urmat si un tratament prescris de medic, care, insa, nu a ajutat-o prea mult. Nu numai ca nu i-au disparut cosurile, dar, in plus, pielea i s-a uscat si era mereu iritata.

Pana la urma a incercat mierea, la recomandarea unei prietene. Tanara, din Statele Unite, a spus ca dupa ce a aplicat pe piele substanta dulce, utilizand tifonul, cosurile au inceput sa dispara.

"Am stat o noapte cu mierea pe fata, iar dimineata cosurile erau mult mai mici. Dupa cateva sesiuni de tratament, au disparut definitiv", a precizat tanara.

     
Tag-uri: miere, ten, acnee
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Alex,  07.02.2014 17:08

Invatati sa traduceti. Sanatate.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii