A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832411.387.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A renuntat la facultate ca sa munceasca cu norma intreaga. Acum este cel mai tanar miliardar al lumii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-03-2015, ora 11:24

A renuntat la facultate ca sa munceasca cu norma intreaga. Acum este cel mai tanar miliardar al lumii

Articol de Cristian Amariei
Cel mai tanar miliardar din lume, Evan Spiegel, directorul executiv al companiei din spatele aplicatiei de mesagerie Snapchat, duce o viata excentrica, dar ramane cu picioarele pe pamant. intr-un interviu recent, antreprenorul care locuieste intr-o casa de 3,3 milioane de dolari a declarat ca "a avut mult noroc" si "viata nu este dreapta cu toata lumea".

Recent, Snapchat a anuntat ca va primi o investitie de 200 milioane de dolari din partea gigantului chinez din domeniul comertului electronic Alibaba. Dincolo de acest succes, tanarul doreste sa obtina o a doua finantare pentru Snapchat, situatie in care aplicatia ar ajunge sa valoreze nu mai putin de 19 miliarde de dolari.
Evan Spiegel are o avere neta de 1,5 miliarde de dolari si la 24 de ani, este cel mai tanar miliardar din lume, potrivit datelor Forbes, citate de Business Insider. Spiegel duce o viata buna si el stie asta. "Sunt un barbat tanar, alb si educat. Am avut mult noroc si viata nu este dreapta cu toata lumea", a declarat Evan Spiegel, intr-o conferinta de presa.

Tanarul a crescut in Pacific Palisades, o enclava din Los Angeles, situata la est de Malibu si a fost cel mai mare dintre cei doi fii ai unei familii de avocati. Parintii sai au divortat pe cand viitorul antreprenor era la liceu. La varsta de 16 ani, cand a obtinut permisul de conducere, Spiegel a primit un SUV impunator Cadillac Escalade, fabricat in 2006, pe care il parca in perimetrul Southern California Edison, de langa scoala sa. Tatal acestuia a fost avocatul companiei Edison in timpul crizei energetice din SUA.

Elevul isi dorea insa o masina mai putin costisitoare si in 2008, le-a cerut parintilor sa-i cumpere un BMW 550i, care costa 75.000 de dolari. "Traim intr-o bula", le-a mai scris Evan acestora, in solicitarea pentru BMW. Evan a urmat apoi Stanford, unde i-a intalnit pe viitorii cofondatori ai Snapchat, Reggie Brown si Bobby Murphy. "Nu eram populari si am incercat sa construim lucruri frumoase, ca sa devenim populari", a povestit Murphy.

Spiegel a renuntat la facultate cu putin timp inainte sa o finalizeze, pentru a lucra cu norma intreaga la Snapchat. Echipa a dezvoltat aplicatia in 2012 si in noiembrie 2014, Spiegel si-a permis sa-si cumpere o casa in Brentwood, pentru 3,3 milioane de dolari.

In iunie 2014, dupa ce startup-ul a primit o noua finantare generoasa, Spiegel a sarbatorit prin achizitia unui Ferrari. Pasiunea pentru supercar-uri este completata de cea pentru excursii excentrice in Londra, Arabia Saudita, Islamabad si Rusia.

Spiegel a fost impreuna cu superstar-ul pop Taylor Swift, timp de cateva luni. Acesta a dorit la un moment dat sa cumpere Big Machine, casa de discuri care o reprezinta pe Swift, dar tranzactia nu s-a finalizat. Tanarul in varsta de 24 de ani doreste ca Snapchat sa fie cat se poate de implicata in domeniul muzical si ar putea deschide o casa de discuri proprie.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii