A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832323.0136.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A ramas fara BUZA INFERIOARA, dupa ce a fost muscat de un barbat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-04-2014, ora 13:10

A ramas fara BUZA INFERIOARA, dupa ce a fost muscat de un barbat

Articol de Cristian Amariei

Un barbat, de 28 de ani, din Orbeni, va ramane cu sechele, dupa ce un individ i-a rupt, prin muscatura, o bucata din buza inferioara. Sotia lui a gasit fragmentul de buza in sant, l-a pus intr-o bucata de ziar si si-a dus barbatul la spital.

Totul s-a intamplat in prima zi de Paste, in satul Cucova, din comuna Valea Seaca, judetul Bacau. Alin Grigoras (28 de ani) a mers aici impreuna cu sotia lui la niste rude. La intoarcere, a intrat intr-o altercatie cu niste localnici de acolo, scrie desteptarea.ro.

De la vorbe la pumni si bate nu a mai fost mult, asa ca s-a iscat o bataie in toata regula. La un moment dat, unul dintre agresori, de 36 de ani, localnic, l-a muscat de buza inferioara atat de tare incat i-a rupt o bucata din ea.

Plin de sange, omul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. "I s-a realizat toaletarea plagilor si sutura buzei inferioare. In momentul de fata, pacientul se simte bine si i-am explicat ca, daca va fi nemultumit de cum va arata, se pot aplica tot felul de tehnici de reconstructie a buzei. Este drept ca sotia a venit dupa 48 de ore cu bucata de buza in poseta, dar, din pacate, era mult prea tarziu pentru a se putea tenta un gest chirurgical de reconstructie", a explicat dr. Radu Nita, medic specialist chirurgie plastica la Spitalul Judetean Bacau.

Doctorul spune ca, si de venea in timp util cu fragmentul de buza, sansele de reconstructie erau mici, pentru ca, la muscatura de om, riscul de infectie este foarte mare.

     
Tag-uri: barbat, bataie, buza, spital, Bacau
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii