A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674899.4585.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A primit de la un client un bacsis de 0,03% din consumatie si a pus nota de plata pe net. Reactia a facut inconjurul lumii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-05-2016, ora 10:52

A primit de la un client un bacsis de 0,03% din consumatie si a pus nota de plata pe net. Reactia a facut inconjurul lumii

Articol de Cristian Amariei
Proprietarul restaurantului PYT din Philadelphia, Statele Unite ale Americii, a postat pe o retea de socializare nota de plata de peste 60 de dolari a unui client, pe care se poate citi ca acesta a lasat un bacsis de doar 20 de centi, adica 0,03%. Nu ar fi fost ceva iesit din comun, dar clientul era un cunoscut jucator de fotbal american, o adevarata legenda pentru cei din oras.
Initial, reactiile au fost extrem de dure la adresa gestului facut de proprietar, acesta fiind acuzat de publicarea unor informatii confidentiale. Multi clienti au amenintat ca nu vor mai frecventa restaurantul, iar altii i-au transmis ca lipsa de responsabilitate ii poate aduce chiar falimentul.

Barbatul a postat pe aceeasi retea de socializare un gest prin care a incercat sa explice de ce a ales sa faca publica respectiva nota de plata.

"Vreau sa incep prin a-mi asuma intreaga raspundere pentru publicarea notei de plata", a scris proprietarul localului. "Nu a fost decizia ospatarului, ci a mea. Am decis sa fac acest lucru si, chiar daca ar trebui sa imi cer scuze fata de dl. LeSean McCoy, constiinta nu ma lasa sa fac asta."
Barbatul povesteste apoi intamplarea din perspectiva sa: "Dl. McCoy si prietenii sai s-au asezat la o masa de langa biroul meu. Fiind o vedeta in Philadelphia, personalul l-a recunoscut imediat. Desi ospatarul era extrem de entuziasmat, dl. McCoy i s-a adresat de o maniera jignitoare inca de la inceput. Dupa ce dl. McCoy si prietenii sai au plecat, m-am intors catre ospatar care statea trist, cu capul lasat. Am ridicat apoi nota de plata si nu mi-a venit sa cred: 0,03% din valoarea de peste 60 de dolari. 20 de centi pe care ospatarul trebuie sa ii imparta cu ceilalti angajati. Atat le-a lasat un milionar care i-a insultat."
     
Tag-uri: chelner, bacsis, reactii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  25.06.2017 11:55

wh0cd663347 cipro prescriptions

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii