A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817989.1624.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A murit singur la 99 de ani si urma sa fie ingropat fara ca nimeni sa asiste. Ce s-a intamplat in continuare a ajuns stirea zilei in Anglia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-11-2013, ora 14:38

A murit singur la 99 de ani si urma sa fie ingropat fara ca nimeni sa asiste. Ce s-a intamplat in continuare a ajuns stirea zilei in Anglia

Articol de Madalina Irimia

O campanie online care a emotionat sute de britanici a reusit sa adune peste 300 de oameni la inmormantarea unui veteran care s-a stins fara nicio ruda langa el, scrie stirileprotv.ro.

Harold Jellicoe Percival, un veteran in varsta de 99 de ani, a murit luna trecuta, singur, fara nicio ruda langa el, intr-o casa de batrani dintr-un orasel din nord-vestul Angliei, relateaza Mirror.

Barbatul urma sa fie ingropat fara ca cineva sa participe la funeraliile sale. Cazul zguduitor al veteranului care a luptat in Cel De-Al Doilea Razboi Mondial a intrat in atentia unui ziar mic din localitate.

Vestea ca batranul va fi ingropat fara sa aiba pe cineva alaturi a fost remarcata in ziar de un soldat britanic, ranit in Afganistan - Rick Clement.

Sergentul care si-a pierdut ambele picioare a declansat o campanie online pe Twitter si Facebook in numele lui Harold Jellicoe Percival chemand pe toti cei care au fost in armata sa-i fie alaturi barbatului la inmormantare.

Rezultatul efortului sau: luni, de Ziua Armistitiului, peste 300 de oameni s-au strans la inmormantarea lui Harold.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii