ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-06-2014, ora 17:04

A murit dupa ce a fost lasat de tata 8 ore in masina incinsa de soare. Ce a cautat barbatul pe internet in acest timp

Articol de Madalina Irimia

Politistii din Atlanta isi sustin decizia de a-l acuza de crima pe un tata care si-a lasat copilul in masina supraincalzita timp de 8 ore, scrie stirileprotv.ro.

Justin Ross Harris, 33 de ani, a fost retinut de politie dupa ce s-a dus la serviciu si si-a lasata fiul - Cooper - in masina. Baiatul, in varsta de un an si 10 luni, a murit de hipertermie, intr-o caldura de 55 de grade Celsius, relateaza New York Daily News.

Insa masura politiei, aceea de a-l acuza pe Harris de crima si cruzime impotriva propriului copil, a fost primita cu un val de dezaprobare. Peste 11.000 de persoane au semnat o petitie pe un site, in care se precizeaza: "A fost un accident regretabil. Tatal si-a iubit imens fiul. Justin trebuie deja sa traiasca cu o pedeapsa mai mare decat moartea".

Insa politia si-a aparat decizia spunand ca barbatul s-a intors la masina pe parcursul zilei si a pus un obiect in interiorul acesteia, iar atunci ar fi trebuit sa realizeze ca fiul sau era intr-o situatie de pericol. Mai mult, au aflat ca in ziua respectiva barbatul a cautat pe internet informatii despre durata de timp in care moare un animal lasat intr-o masina incinsa.

Sambata, copilul a fost inmormantat, insa lui Harris nu i s-a permis sa participe la funeralii.

     
Tag-uri: copil, soare, masina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii