A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629458.6488.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A mers la medic cu dureri ingrozitoare. La ecografie, cadrele medicale au descoperit cauza. Se afla in ea de 44 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-02-2014, ora 17:22

A mers la medic cu dureri ingrozitoare. La ecografie, cadrele medicale au descoperit cauza. Se afla in ea de 44 de ani

Articol de Madalina Irimia

O femeie de 84 de ani din Brazilia a ajuns la spital cu dureri ingrozitoare de stomac si cu o permanenta stare de oboseala, scrie stirileprotv.ro.

Medicii i-au facut o ecografie abdominala si au descoperit cauza durerilor. Se pare ca batrana a ramas insarcinata in urma cu 44 de ani, iar fetusul mort a ramas in toti acesti ani in interiorul femeii.

Ea le-a povestit medicilor despre sarcina de acum 44 de ani. A fost o sarcina cu probleme si pentru ca in satul ei nu existau medici, a apelat la o batrana care se pricepea la ierburi. Aceasta din urma i-a dat un preparat si dupa ce l-a luat s-a simtit mult mai bine.

"Sarcina s-a oprit din evolutie, iar cand ea a vazut ca stomacul nu ii mai creste, a crezut ca a suferit un avort", a declarat medicul care s-a ocupat de ea.

"La ecografie am putut observa forma fetei, bratele si picioarele fetusului. Este incredibil cum a rezistat atatia ani fara sa apara complicatii. O sa facem mai multe teste si vom cere acordul familiei pentru o interventie chirurgicala", a mai spus doctorul.

     
Tag-uri: femeie, varsta, sarcina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii