ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-01-2013, ora 15:04

A marturist fara sa vrea o crima printr-un mesaj postat pe Facebook. Ce greseala a facut

Articol de Madalina Irimia

Un bucatar sef din Rusia, devenit celebru dupa ce a fondat un lant de cafenele in Moscova frecventate de elita, a marturist fara sa vrea o crima printr-un mesaj postat pe Facebook.

Alexei Kabanov, 38 de ani, si-a ucis sotia, Irina Cherska, 39 de ani, dupa ce aceasta a descoperit ca el avea o amanta si s-au certat. Barbatul si-a strangulat sotia, potrivit dailydot.com.

La trei zile dupa monstruoasa crima, barbatul, care este foarte popular in Rusia, a postat pe Facebook un mesaj prin care anunta disparitia sotiei sale si isi roaga cei 1.500 de prieteni sa-l ajute sa o gaseasca: “Prieteni, sotia mea, Ira, a disparut. A plecat de acasa in dimineata de 3 ianuarie si nu s-a mai intors. Politia o cauta. Politia spune ca se va intoarce si totul va fi bine. Dar timpul trece, iar eu imi pierd speranta. Ca sa intelegeti mai bine situatia, va spun ca a plecat dupa ce ne-am certat tare. Daca aflati ceva, va rog sa-mi spuneti ca ea este in viata”.

Felul in care Alexei Kabanov a formulat acest mesaj si faptul ca si-a exprimat “speranta” ca sotia lui “este in viata”, au trezit suspiciuni. Mai mult, in raspunsurile pe care le-a dat mesajelor primite, Alexei Kabanov facea referiri despre sotia lui la timpul trecut.

Politia a devenit suspicioasa chiar in momentul in care Alexei a postat mesajul pe Facebook. Ascultandu-i convorbirile telefonice, politistii au aflat ca barbatul a imprumutat o masina de la amanta, un lucru bizar, din moment ce acesta detine mai multe autoturisme.

Cand au verificat portbagajul acestei masini, politistii au gasit cadavrul. Alexei Kabanov si-a recunoscut crima si a fost arestat.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: gawker.com

     
Tag-uri: bucatar, crima, facebook
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii