A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664552.3301.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A lucrat in fiecare zi timp de 16 ore fara niciun ajutor! Ce a patit acest barbat dupa 6 luni in care a facut asta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-07-2015, ora 14:07

A lucrat in fiecare zi timp de 16 ore fara niciun ajutor! Ce a patit acest barbat dupa 6 luni in care a facut asta

Articol de Madalina Irimia
Povestea lui Scott DeLong este admirabila. ViralNova, un startup media similar cu Buzzfeed, a fost creat de Scott DeLong si vandut acum catre compania digital-media Zealot Networks intr-o afacere cu actiuni si bani ce ar putea sa ajunga pana la 100 de milioane de dolari daca celor de la Zealot le creste evaluarea dupa achizitie.

DeLong si site-ul sau o poveste extrem de interesanta. Pentru o perioada, ViralNova a fost un startup al unui singur om, condus in intregime de Delong si 2 scriitori freelance. Impreuna au reusita sa creasca site-ul pana la nivelul Buzzfeed, aproximativ 100 de milioane de utilizatori lunari, fara a avea staff full time sau sa primeasca bani de la investitori din exterior.

DeLong a lansat site-ul la jumatatea anului 2013 si a pus cateva reclame Google pe fiecare pagina. In doar 8 luni, site-ul a ajuns sa genereze sute de mii de dolari. ViralNova se bazeaza pe stiri ce au potentialul sa devina virale pe retelele de socializare.

Continuarea aici.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii