ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-05-2015, ora 08:35

A lovit sau nu Traian Basescu un copil, in campania electorala? Ce scrie Adriana Saftoiu in cartea sa

Articol de Cristian Amariei
Adriana Saftoiu si-a lansat duminica, la Bookkest, volumul Cronica de Cotroceni. intre detaliile picante pe care fostul consilier prezidential le-a dezvaluit in cartea sa, Adriana Saftoiu s-a referit si la episodul mitingului electoral de la Ploiesti, dupa care Traian Basescu a fost acuzat ca a lovit un copil.

Unul dintre cele mai tensionate momente ale campioniei lui Traian Basescu a fost cel in care au aparut imaginile cu el agresand un copil la o adunare electorala.

Traian Basescu a negat ani la rand ca acel incident a avut loc, acuzand presa si pe Dinu Patriciu ca manipuleaza. Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu povesteste in noua sa carte cum imediat dupa incidentul de la Ploiesti, cu copilul, Traian Basescu a sunat-o de urgenta si i-a spus ce s-a intamplat.

"L-a enervat un copil si l-a imbrancit. Nu intelegeam sa fi fost vreun pumn, doar ca l-a apostrofat nervos. Nu stia daca presa a surprins momentul si imi cerea sa aflu. Delicata situatie. Ziaristii auzisera ceva, dar nimeni nu confirma. Subiectul nu a aparut, de unde am dedus ca am trecut parleazul. Basescu s-a intors in Modrogan. Cum e? ii spun ca nu enimic clar. L-ati lovit? Nu, dar l-am repezit".

Raspunsul lui Traian Basescu la cele scrise de Adriana Saftoiu a venit duminica seara, fostul sef al statului spunand: "Nu am citit cartea doamnei Saftoiu, dar as trage o concluzie: multi oameni amarati in ziua de azi. E o perioada in care nu mai ai surse de venituri si sa iti incalci principiile. Slava Domnului ca m-am oprit cu increderea in 2007".

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii