A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816252.9287.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A lasat-o pe sotie sa il lege la ochi, chiar daca nu stia ce il asteapta. Surpriza de care a avut parte acest barbat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-10-2015, ora 10:25

A lasat-o pe sotie sa il lege la ochi, chiar daca nu stia ce il asteapta. Surpriza de care a avut parte acest barbat

Articol de Madalina Irimia
Cory Williams este un vlogger foarte cunoscut, dar sotia sa merita toate laudele pentru cel mai recent filmulet postat pe contul de Youtube.
Barbatul nu a banuit nimic din ceea ce i se pregatea. In timp ce el credea ca face un filmulet pentru prietenii sai virtuali, sotia i-a pregatit o surpriza de proportii, care le va schimba viata.

Cory a fost legat la ochi si pus sa guste cateva preparate: daca prima data a gustat inghetata cu miere, sotia i-a dat si mancare pentru bebelusi cu gust de banane. Fiindca nu si-a dat seama nici dupa acest indiciu ce urmeaza sa afle, sotia sa l-a intrebat ce parere are despre acest preparat si de ce crede ca i l-a dat sa il guste.

Vloggerul a marturisit ca singurul motiv ar fi acela ca era mancarea lui preferata in copilarie. Dupa ce si-a dat seama ce se intampla, Cory a marturisit ca nu poate urmari filmuletul fara sa planga:"Suntem foarte fericiti. O sa aveam un bebelus", a adaugat el in descrierea materialului video publicat pe internet.

Sursa: protv.ro
     
Tag-uri: surpriza, sotie, copil
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii