A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829172.3944.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A jucat la Steaua, Dinamo si Rapid, iar acum munceste ca necalificat in Anglia: „Ce sa faci in Romania?”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-12-2015, ora 11:14

A jucat la Steaua, Dinamo si Rapid, iar acum munceste ca necalificat in Anglia: „Ce sa faci in Romania?”

Articol de Cristian Amariei
Un fost fotbalist al celor de la Steaua, Dinamo si Rapid a ajuns sa munceasca intr-un mare depozit din Anglia, ca necalificat.

Adrian Matei este un nume cunoscut in fotbalul romanesc, fostul fundas fiind unul dintre putinii care au avut sansa de a evolua in decursul carierei la cele trei mari echipe din Bucuresti, insa dupa retragerea din activitatea sansa nu i-a mai suras.

A facut cursurile de antrenor si si-a luat chiar si licenta Pro, insa nu a reusit sa isi gaseasca o echipa pe care sa o pregateasca. Si-a incercat norocul si in televiziune, fiind analist la postul Sport.ro, insa de curand a decis sa lase totul in urma si sa isi incerce norocul in Anglia.

Fostul fotbalist lucreaza in prezent ca necalificat intr-un depozit din Barnsely, insa marturiseste ca este doar ceva temporar, pana cand va avea toate documentele in ordine.

"Ce sa faci in Romania? Am niste nepoti aici, sunt de vreo trei-patru luni si am venit la ei in vizita. Ca sa poti sa muncesti in Anglia, ai nevoie de un numar social de inregistrare. Pana vine ala, decat sa stau degeaba, mai bine lucrez undeva", a declarat Matei pentru ProSport.

Planul sau este de a activa in fotbalul din Anglia si spune ca daca nu va reusi sa faca acest pas se va intoarce in tara.

"Vreau sa raman in fotbal. E greu sa raman aici, n-ai sanse mari, dar important e sa fii in, cum zice englezul. Ma intalnesc cu patronul unei echipe din liga a sasea si ma duc sa vad care e treaba. La liga a sasea aici se castiga mai bine ca la Liga 1 ca antrenor. Daca nu reusesc sa intru in sistemul de fotbal, in ianuarie ma intorc in Romania", a mai spus Matei.

Fostul fotbalist a dezvaluit ca este multumit de salariul din Anglia, acolo unde castiga ca necalificat echivalentul a opt mii de lei in fiecare luna.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii