ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-03-2013, ora 13:15

A invitat la balul de absolvire un model celebru. "Nu pot sa-mi gasesc iubita". Ce raspuns a primit

Articol de Madalina Irimia

Kate Upton i-a transmis unui fan ca “ar fi incantata” sa mearga la balul de absolvire cu el, dupa ce acesta a invitat-o printr-un video devenit viral pe YouTube.

Jake Davidson, care este un infocat admirator al modelului american Kate Upton, si-a incercat norocul si a filmat un video prin care a lansat invitatia. Jake, care are 17 ani, a spus ca o invita la balul de absolvire pentru ca nu are nicio sansa sa-si gaseasca pana atunci o prietena.

Iar Jake este foarte aproape sa-si vada visul implinit, dupa ce Kate i-a scris pe Twitter si a vorbit cu el la telefon intr-o emisiune TV, relateaza The Sun.

Jake a fost invitat la un show TV cunoscut in SUA sa vorbeasca despre videoul sau si era sa lesine cand prezentatorul l-a anuntat ca modelul Kate Upton era in direct, prin telefon.

Kate i-a spus: “Pur si simplu imi place la nebunie videoul tau. Este foarte amuzant si creativ. Iti multumesc ca ai facut asta si chiar apreciez”.

Dupa cateva momente, Jake si-a revenit din emotie si i-a spus: “Kate, iti promit ca va fi o seara minunata si as putea sa stau pana mai tarziu daca vorbesc cu parintii mei”.

Kate i-a promis ca isi va verifica agenda si daca timpul ii permite va merge cu el la bal.

Jake a postat acest video pe YouTube acum patru zile si a fost vizualizat de peste 150.000 de ori.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: onewed.com

     
Tag-uri: bal, model, liceu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii