ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2013, ora 06:51

A invatat secretele limbajului nonverbal de la un agent FBI si a facut o afacere din asta. Romanca ce stie totul despre tine, doar spionandu-te de la distanta

Articol de Madalina Irimia

A invatat secretele limbajului nonverbal de la un agent FBI si a facut o afacere din asta. Romanca ce stie totul despre tine, doar spionandu-te de la distanta. A absolvit Facultatea de Sociologie si a urmat un doctorat in psihologie sociala. L-a cunoscut pe fostul agent FBI Joe Navarro facand documentare pe internet si a devenit partenera lui de afaceri. Este angajata de oamenii de afaceri care vor sa-i descopere pe cei care ii tradeaza sau de cei care negociaza diferite contracte. Interpreteaza gesturile si ticurile oamenilor in diferite situatii. Spune ca partile corpului care tradeaza cel mai usor minciuna sunt picioarele.

Ii place sa stea intr-o cafenea si sa observe oamenii. Ii citeste dupa felul in care isi inclina capul sau isi tin picioarele, fara sa asculte o vorba din ce spun. Are ca mentor un fost agent FBI si este „umbra” din spatele oamenilor de afaceri, pe care ii ajuta sa incheie cele mai bune tranzactii. Poate fi omul din biroul sefului, cand acesta te cheama la o discutie, fara ca tu sa stii ca interpreteaza fiecare grimasa de pe chipul tau, care iti tradeaza trairile interioare.

Mihaela Stroe a urmat, in urma cu cativa ani, un doctorat in psihologie sociala, dupa care s-a specializat in comunicare nonverbala. Totul a pornit de la pasiunea pentru psihologie din liceu, care a dus-o la olimpiada nationala, unde s-a clasat pe locul al doilea, la diferenta de doar 10 sutimi de primul loc. Acest mic detaliu se afla in spatele perseverentei de care a dat dovada ulterior.

Integral pe incont.ro

Foto: hr.businesslive.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii