A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664246.0485.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A incurcat spuma de par cu spuma de constructii. Ce a iesit...
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-09-2015, ora 11:43

A incurcat spuma de par cu spuma de constructii. Ce a iesit...

Articol de Madalina Irimia
Aceasta fotografie cu o femeie care are parul plin cu spuma poliuretanica face de cateva zile inconjurul internetului. Potrivit dailymail.co.uk, nu se stie de unde este femeia care a incurcat spuma de par cu spuma de constructii, dar se pare ca ar fi de undeva din Europa de Est.

Cu alte cuvinte, ar putea fi chiar din Romania! Insa dincolo de localizarea "victimei", imaginea dovedeste fara doar si poate cat este de important sa citesti eticheta produsului.

Femeia se pare ca a ajuns la spital dupa ce a incercat sa foloseasca pentru aranjarea parului spuma poliuretanica. Aceasta este folosita in constructii ca un adeziv extrem de puternic. Ceea ce putem banui este ca femeia, fotografiata pe holurile unui spital, s-a intors acasa fara podoaba capilara, motiv pentru care nu va mai avea nevoie sa se aranjeze pentru cateva saptamani de acum incolo.

Sursa: ele.ro
     
Tag-uri: par, spuma, viral
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii