ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-08-2014, ora 13:28

A incercat sa treaca granita cu permisul de conducere falsificat

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera galateni au depistat in P.T.F. Oancea un barbat care s-a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.

In cursul zilei de ieri, in jurul orei 14.00, un tanar de 25 de ani, cu cetatenie R. Moldova, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, conducand un autoturism marca Volkswagen. La control, acesta a prezentat pe langa pasaport, un permis de conducere eliberat in 2012, de catre autoritatile din R. Moldova, valabil pentru categoriile A, B, C si D.

Potrivit STPF Galati, „Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat ca documentul este un fals total. Cu privire la cele constatate cetateanul a declarat ca permisul de conducere prezentat la control a fost obtinut in schimbul sumei de 70 de dolari, de la un cetatean din Rusia.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de „complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere”.

Foto: ex-press.ro

     
Tag-uri: frontiera, permis, fals
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii