A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720182267.9123.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A incercat sa treaca granita cu mii de tigari ascuse in pragurile si rezervorul masinii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-09-2014, ora 12:49

A incercat sa treaca granita cu mii de tigari ascuse in pragurile si rezervorul masinii

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea impreuna cu lucratorii vamali au descoperit peste 28.000 de tigarete disimulate in pragurile si rezervorul de combustibil al unui microbuz condus de un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova.


Pe data de 10 septembrie, in jurul orei 21.20, Serghei G. in varsta de 23 de ani, cu cetatenie romana si R. Moldova, care conducea un microbuz marca Mercedes, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei.

Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului. In urma controlului efectuat, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunse, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in praguri prin decuparea podelei si in rezervorul pentru combustibil al autovehiculului 28.800 de tigarete marcile Winston Blue, Winston Blue Super Slim, Winston Red si LM Red, de fabricatie R. Moldova si Ucraina.”, a declarat comisar de politie Ion Irimia, purtator de cuvant al STPF Galati.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare de 6.377 lei si a autovehiculului in valoare de 44.000 lei in vederea confiscarii, iar conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Foto: citynews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii