A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719988671.115.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A incercat sa treaca granita cu acte false
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-08-2014, ora 16:11

A incercat sa treaca granita cu acte false

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Oancea au depistat un cetatean moldovean care conducea autoturismul avand talonul inspectiei tehnice fals.

In data de 2 august, in jurul orei 14.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, un cetatean moldovean, in varsta de 25 de ani, care conducea un autoturism marca Audi A6, inmatriculat in Bulgaria.

La controlul de frontiera pe langa documentele de calatorie, acesta a prezentat certificatul de inmatriculare si talonul care atesta inspectia tehnica periodica emise in Bulgaria.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca talonul care atesta inspectia tehnica periodica nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unui document autentic, acesta fiind ridicat in vederea continuarii cercetarilor.”, a declarat purtatorul de cuvant STPF Galati, comisar sef Vica Tanase.

Barbatul a declarat ca s-a deplasat in Bulgaria, la o societate specializata, unde contra unei sume de bani a efectuat inspectia tehnica pentru autoturismul respectiv. Acesta a mai declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca documentul respectiv ar fi fost fals.

Politistii de frontiera i-au intocmit acestuia dosar sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Foto: satmareanul.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii