A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834566.1708.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A incercat sa treaca granita cu 3.600 de tigarete ascunse in bordul masinii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-05-2015, ora 10:14

A incercat sa treaca granita cu 3.600 de tigarete ascunse in bordul masinii

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera galateni au descoperit, intr-un locas special amenajat in bordul unui autoturism, condus de catre un tanar din R. Moldova, 3.600 de tigarete de contrabanda, pe care acesta intentiona sa le comercializeze pe raza municipiului Braila, in vederea obtinerii unui profit material.

Pe 7 mai, in jurul orei 07.30 politisti de frontiera din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia combaterii traficului ilicit cu tigari, au oprit in trafic, in zona podului Siret la iesirea din municipiul Galati, un autoturism marca Ford, condus de un tanar din R. Moldova, in varsta de 25 de ani, despre care existau informatii ca se preocupa cu transportul de tigari de contrabanda.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite, ascunse intr-un locas special amenajat in bordul autoturismului, 3.600 de tigarete marca Winston, cu timbru de acciza de R. Moldova.

Cu privire la cele constatate tanarul a declarat ca intentiona sa le valorifice in municipiul Braila, in scopul obtinerii unui profit.

Pe numele tanarului, politistii de frontiera galateni au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de contrabanda. intreaga cantitate de tigari, in valoare de 800 lei si autoturismul, in valoare de 11.000 lei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii