A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819313.4341.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A fost prins cu 16.000 de tigari in pneurile masinii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-02-2015, ora 12:21

A fost prins cu 16.000 de tigari in pneurile masinii

Articol de Madalina Irimia
Politisti de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu lucratori vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, 16.000 de tigarete, in pneurile unui autovehicul condus de un barbat cu dubla cetatenie.

Astazi, in jurul orei 06.00 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, conducand un autoturism marca Mercedes, Constantin V. in varsta de 42 ani, cu dubla cetatenie romana si R. Moldova.

Pentru valorificarea unei informatii, echipa comuna formata din inspectori vamali si politisti de frontiera, a efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport.

Astfel au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, in anvelopele autoturismului, 16.000 de tigarete marca Plugarul.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare de 3.600 lei, in vederea confiscarii, iar Constantin V. a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 6.000 lei.

Foto: ziarelive.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii