A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662058.5213.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A fost nevoita sa isi anuleze nunta. Gestul facut de femeie imediat dupa a cucerit intreaga America
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-09-2013, ora 12:28

A fost nevoita sa isi anuleze nunta. Gestul facut de femeie imediat dupa a cucerit intreaga America

Articol de Madalina Irimia

Doi miri care urmau sa isi sarbatoreasca nunta au avut ocazia de a fi protagonistii unei intamplari rare. Ei au ramas fara petrecerea de nunta, toti banii fiind donati saracilor din orasul Atlanta pentru hrana.

Carol si Willie Fowler au hotarat ca, in locul petrecerii de nunta a fiicei lor, sa foloseasca banii pentru a hrani 200 de oameni ai strazii din orasul american Atlanta, potrivit Ziare.com.

Acest lucru s-a intamplat duminica trecuta, cei doi parinti hotarand ca banii pot fi folositi mai bine in acest scop. Ei au apelat la asociatia de profil Hosea Feed the Hungry pentru a-si duce la indeplinire planul.

Ei spun ca fiica lor a primit bine vestea anularii petrecerii de nunta si s-a bucurat ca oamenii sarmani pot avea parte de o masa buna.

Carol Fowler spune ca un asemenea gest ar trebui facut de mai multi oameni, folosind pentru cei sarmani banii care altfel sunt irositi. Nu se stie insa ce parere a avut viitorul lor ginere despre gestul facut la nunta lui.

Sursa: ziare.com

Foto: advisories.com

     
Tag-uri: miri, nunta, saraci
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii