A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756598.7834.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A fost inventat medicamentul care ii impiedica pe barbati sa insele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-03-2014, ora 09:28

A fost inventat medicamentul care ii impiedica pe barbati sa insele

Articol de Madalina Irimia

Ai fi dispus sa iei o pastila care sa te impiedice sa mai fi infidel? O echipa de cercetatori din japonia sustine ca a analizat modul in care mai multe medicamente antibacteriene afecteaza felul in care gandesc barbatii si deciziile pe care le iau acestia. Concluzia? Un antibiotic i-ar putea face pe barbati sa ramana fideli partenerei.

„Acest studiu arata ca minociclina este primul medicament care a demonstrat ca poate reduce efectul “honey trap” in randul barbatilor tineri”, au declarat autorii studiului. „Honey trap” se refera la sentimentul fals de incredere creat de senzatia de excitare pe care o experimenteaza un barbat atunci cand intra in contact cu o femeie atragatoare. In loc sa evalueze cat de demna de incredere este o femeie pe baza factorilor sociali, un barbat aflat in aceasta situatie se lasa invins de cat de atragatoare este aceasta, scrie descopera.ro.

In studiu, oamenii de stiinta au incercat sa gaseasca un remediu farmacolog pentru a le permite barbatilor sa se fereasca de efectul „honey trap”.

Pentru inceput au folosit minociclina, un antibiotic folosit de regula pentru infectiile respiratorii precum pneumonia, cu rol de a inhiba raspandirea infectiei. Uneori, minociclina este prescrisa si impotriva acneei, infectiilor de piele precum boala Lyme sau MRSA. Recent, medicamentul a fost evaluat ca potential tratament pentru alienarea simptomelor ale unor boli mintale precum depresia sau schizofrenia.

Sursa: realitatea.net

Foto: jerkmagazine.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Romanguh,  28.02.2017 20:22

Băutura alcoolică e bine venită dacă e consumată în doze mici şi în timpul mesei. Cu părere de rău mulţi bărbaţi şi unele dintre femei dau bine cu păhărelul ajungând la starea de alcoolizm cronic. Cred că fiecare familie a avut de înfruntat aşa probleme – eu nu sunt exepţie. Fiul meu după absolvirea facultăţii a început a întrebuinţa foarte des vodcâ în amestec cu bere sau vin. Situaţia a eşit de sub control şi am hotărât să caut un remediu sau un variant de tratament. Mai întâi am răsfoit tot internetul căutând opinii ale mediciclor, folositorilor cu experientă. Mă gângeam sâ-l internez în spital fiindcă nu prea aveam încredere în medicdmentele propuse pe internet. Dar sa dezlegat problema de la sine: în ospeţie a venit o prietenă veche şi mi-a propus serul contra alcoolizmului Alcobarrier. Rezultatul lecuirii a fost rapid şi tare, deaceea vreau să vă spun totul despre acet remediu. Normalizează funcţionarea corectă

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii