ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-10-2016, ora 11:14

A fost inventat lacatul de securitate pentru bicicleta care provoaca greata in randul hotilor

Articol de Cristian Amariei
Inventatorul si antreprenorul Daniel Idzkowski este creatorul lacatului Skunklock, un dispozitiv de securitate inovator, care promite sa-i faca pe hoti sa vomite, de indata ce se apropie de motocicle sau biciclete cu intentia de a le fura, relateaza The Telegraph.

"Dupa ce devenim prima data victime ale furtului de biciclete, ne dam seama ca oamenii au nevoie de un sistem de securitate mai puternic, cu un factor de descurajare fundamentala", spune Idzkowski. "Dupa sase luni de lucru, am creat SkunkLock.", spune inventatorul.

"Skunklock este un lacat din otel calit pe baza de carbon care este la fel de dificil de compromis precum cele mai sigure incuietori, si vine cu o surpriza. "Presurizarea interiora include un factor de descurajare chimic nociv care emite substante chimice nocive atunci cand cineva incearca sa fure bicicleta. Produsele chimice sunt atat de dezgustatoare incat induc voma in majoritatea cazurilor si declanseaza instinctul de a parasi locul respectiv.", adauga antreprenorul.

Daca cineva incearca sa taie lacatul Skunklock, va emite instantaneu substante chimice. "Formula noastra distruge ireversibil hainele purtate de hot sau orice fel de protectie pe care o poarta.", spune inventatorul.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: inventie, hoti, biciclete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii