A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630877.5676.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A fost diagnosticat cu cancer in faza terminala, dupa ce a facut un lucru banal pe care il fac multi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-06-2014, ora 20:03

A fost diagnosticat cu cancer in faza terminala, dupa ce a facut un lucru banal pe care il fac multi

Articol de Madalina Irimia

Un tanar din Marea Britanie a fost diagnosticat cu cancer de piele in faza terminala dupa ce a petrecut mult prea mult timp la solar, scrie Daily Mail.

Damien Platt, un tanar de 32 de ani din Marea Britanie a cheltuit in jur de 7.000 de lire sterline pe sedintele la solar. Omul a petrecut cate noua minute, de patru ori pe saptamana - un total de 200 de sedinte pe an, de patru ori mai mult decat recomanda specialistii.

Vestea medicilor, in 2010, a fost una crunta. Damien a fost diagnosticat cu cancer si i s-a spus sa mai are 10 luni de viata.

Tratamentul agresiv a reusit sa ii prelungeasca viata, dar tanarul regreta acum obsesia care l-a adus in aceasta situatie.

"Imi placea increderea pe care mi-o aducea bronzul, mai ales ca toata lumea spunea ca arat atat de sanatos. Nu puteam merge nicaieri fara o sedinta la solar inainte", a marturisit tanarul.

"Acum incerc pur si simplu sa fiu cat mai fericit in putinul timp care mi-a mai ramas", a adaugat el.

Damien beneficiaza acum de efectul neasteptat de pozitiv al medicamentelor luate. "Totusi, ma aflu in aceeasi situatie. Tratamentul va inceta, in cele din urma, sa dea randament, asa se intampla in toate cazurile, e doar o chestiune de timp", a mai spus tanarul.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: tanar, solar, cancer
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii