A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630615.2568.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A fost arestata pe loc dupa ce si-a facut un "selfie". Detaliul macabru din fotografie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2014, ora 08:02

A fost arestata pe loc dupa ce si-a facut un "selfie". Detaliul macabru din fotografie

Articol de Madalina Irimia

O tanara si iubitul ei au omorat un fost profesor de istorie pentru bani, apoi, mandri de fapta lor, si-au facut un selfie cu cadavrul, scrie stirileprotv.ro.

Kirsty Edmondson, 23 de ani, si Christopher Sawyers, 35 de ani, si-au folosit telefoanele mobile pentru a-si face "poze trofeu" cu cadavrul lui Kenneth Chapman. Mai mult, au facut sex in patul acestuia dupa ce l-au ucis si au locuit timp de o saptamana cu cadavrul in casa, in Eccles, Greater Manchester, relateaza Daily Mail.

Cuplul a furat electronicele din casa fostului profesor, i-au golit contul de la banca si chiar i-au trimis sms-uri surorii, pretinzand ca sunt Chapman, si i-au cerut bani cu imprumut.

La cateva zile dupa ce au comis crima, Christopher Sawyers i-a aratat fotografia unui prieten spunandu-i: "Priveste. Este fotografia mea cu un cadavru".

Politia a fost anuntata de disparitia fostului profesor. Cadavrul acestuia a fost gasit in casa, iar testele au aratat ca a fost injectat cu o doza letala de heroina.

Intre data crimei si cea in care a fost descoperit cadavrul au trecut 15 zile, timp in care Kirsty Edmondson si iubitul ei au vandut tot ce s-a putut din casa fostului profesor.

Initial, cei doi au negat crima, insa fotografiile selfie au fost o proba importanta impotriva lor. Anchetatorii spun ca cei doi s-au laudat mai multor prieteni cu "imaginile trofeu".

Procesul in care cei doi sunt acuzati de omor este in plina desfasurare.

     
Tag-uri: arest, poza, crima
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii