ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-05-2014, ora 16:48

A facut contract de casatorie si a cheltuit 30.000 de dolari pentru a o lua de sotie. Ce a aflat cand a intrat pe Facebook

Articol de Madalina Irimia

Un barbat din Taiwan a dat o femeie in judecata dupa ce si-a incalcat promisiunea de a-si marita fiica cu el, acesta cheltuind si suma de 30.000 de dolari pe decursul a noua ani, pentru a-si intretine viitoarea sotie, scrie stirileprotv.ro.

In varsta de 32 de ani, barbatul s-a indragostit de fata, pe atunci, in varsta de opt ani si, dupa multe negocieri, i-a fost promisa drept sotie cand va fi mai mare,potrivit Oddity Central.

Pe decursul a noua ani, barbatul a cheltuit 30.000 de dolari platind pentru studiile fetei, datoriile familiei si scotandu-si viitoarea sotie in oras.

Insa, cand a verificat profilul de Facebook al fetei acum in varsta de 17 ani a ramas cu gura cascata: aceasta se casatorise intre timp.

Barbatul a dat-o pe mama fetei in judecata, pe baza unui contract facut in 2012, insa acesta a fost intocmit dupa ce fata s-a casatorit, fiind astfel declarat nul.

     
Tag-uri: barbat, Taiwan, sotie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii