A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664361.795.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A dat un tag pe Facebook si risca sa intre la inchisoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-01-2016, ora 11:25

A dat un tag pe Facebook si risca sa intre la inchisoare

Articol de Madalina Irimia
La nivel global, in continuare exista intrebari foarte mari legate de ilegalitatea anumitor gesturi din mediul virtual, dar se pare ca din cauza un tag pe Facebook, o femeie cu numele Maria Gonzales risca sa fie condamnata la inchisoare pentru respectivul gest.

Ar putea parea incredibil la prima vedere un astfel de titlu, dar circumstantele in care s-a desfasurat gestul aproape ca justifica potentiala pedeapsa. impotriva lui Maria Gonzales exista un ordin de protectie. Printre altele, acesta implica faptul ca respectiva persoana nu are voie sa contacteze sau se apropie in nici un fel de Maribel Calderon, cumnata sa. Printr-un tag pe Facebook insa, ce s-a reflectat instant intr-o notificare primita de ,,victima”, un judecator a stabilit ca ordinul de protectie a fost incalcat.

Susan Capeci – Acting Westchester County Supreme Court Justice, judecatorul care a analizat cazul a decis ca, desi Maria Gonzales nu a sunat-o la telefon pe Maribel Calderon si nici nu a venit la ea la usa, o notificare pe Facebook din partea ei genereaza aceeasi presiune psihologica. Mai mult decat atat, faptul ca circumstantele in care Maribel Calderon a fost tag-uita nu au fost complimente, nu a ajutat cazul lui Maria Gonzales.

Dupa ce a creat un nou cont de Facebook, Gonzales i-a dat tag lui Calderon in doua postari. in prima a facut-o proasta, iar in a doua a reusit sa sintetizeze un mesaj cu un ton amenintator. ,,Tu si familia ta sunteti tristi… Voi trebuie sa veniti mai cu forta decat atat!! Am trecut peste voi, dar se pare ca inca mai sunt in agenda voastra.”

In contextul in care ordinele de protectie sunt acordate in Statele Unite ca o masura de protectie mai radicala decat un ordin de restrictie, Gonzales a fost acuzata in urma postarilor pe Facebook cu intentii criminale de gradul doi si asteapta sentinta. Avocatii sai au incercat sa argumenteze ca nu i-a interzis nimeni contactarea lui Gonzales pe Facebook, dar judecatorul a atras atentia ca exista totusi o interdictie pentru folosirea de ,,mijloace electronice si orice alt tip”, iar reteaua sociala se incadreaza aici.

Sursa: playtech.ro
     
Tag-uri: tag, facebook, inchisoare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  18.01.2016 12:50

In alta ordine de idei, daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii