ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2014, ora 09:08

A cunoscut o fata pe Internet si i-a dat intalnire. Au avut SOCUL vietii lor cand s-au vazut

Articol de Madalina Irimia

Un barbat din China a avut o surpriza uriasa atunci cand a decis sa se intalneasca cu o femeie cu care a corespondat o vreme pe Internet, fara sa-i cunoasca identitatea, scrie chinasmack.com.

Un barbat de 57 de ani din orasul Muling, provincia Heilongjiang, China, a avut surpriza vietii lui in momentul in care a intalnit femeia cu care corespondase o vreme pe Internet. Aceasta nu era alta decat sotia fiului sau.

Potrivit site-ului chinasmack.com, barbatul, identificat sub numele de Wang, a decis sa se intalneasca cu prietena sa virtuala dupa ce aceasta i-a trimis o fotografie in care, se pare, arata foarte bine. Evident, poza trimisa era una a prietenei tinerei.

Atat Wang cat si nora sa au mintit in privinta vietii lor private, sustinand ca sunt singuri. Cel mai nefericit om din toata povestea, fiul lui Wang, era insa cat se poate de real, ba chiar se afla la munca, in timp ce cei doi avea o idila pe Internet.

Intalnirea a avut loc in cele din urma si s-a sfarsit dezastruos. Wang a ramas cu gura cascata in momentul in care si-a vazut nora aparand. Pentru ca spectacolul sa fie complet, la intalnire a aparut si fiul, care aflase din intamplare despre intalnire si i-a surprins pe cei doi inca din primele momente.

Nimeni nu a mai avut timp sa explice incurcatura, astfel ca fiul i-a luat pe amandoi la bataie si totul s-a sfarsit cu interventia politiei.

Sursa: realitatea.net

Foto: 123rf.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii