A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662148.3084.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A crezut ca iubitul i-a facut cadou un iPad. Cand a deschis cutia de la Apple a inceput sa planga
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-12-2013, ora 12:12

A crezut ca iubitul i-a facut cadou un iPad. Cand a deschis cutia de la Apple a inceput sa planga

Articol de Madalina Irimia

Robbie Ellis, un tanar inginer de 28 de ani din California, a vrut sa isi surprinda iubita intr-o maniera cu totul diferita. Si a reusit, scrie stirileprotv.ro.

AICI PUTETI VEDEA IMAGINI CU CUTIA SI CEI DOI INDRAGOSTITI.

Robbie si Emily erau impreuna de trei ani si barbatul isi dorea sa o ceara de sotie. Totul s-a intamplat anul trecut, in Ajunul Craciunului.

Barbatul a reusit sa transforme o cutie de iPad in suport pentru inelul de logodna. A pus cutia sub bradul de Craciun, iar in ajun, cand toata familia era prezenta si Emily a deschis cutia, convinsa fiind ca a primit un iPad, Robbie a cerut-o de sotie.

"Cand am vazut cutia am zis: Ce ma bucur. Am primit un iPad. Robbie a insistat sa deschid cutia si nu intelegeam de ce. Cand a deschis a vazut inelul de logodna. Am inceput sa plang. Intreaga familie era acolo. I-am spus DA fara sa stau pe ganduri", povesteste Emily.

"A fost cea mai emotionanta zi din viata mea. Am repetat inainte, imi era teama sa nu ma incurc in cuvinte. Cand Emily mi-a spus da, am simtit cum o greutate imensa mi se ridica de pe umeri. A fost surprinsa, nu se astepta sa o cer", a spus Robbie.

Nunta a avut loc anul acesta, in septembrie.

     
Tag-uri: cerere, casatorie, iPad
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii