ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-07-2014, ora 13:01

A crezut ca a gasit barbatul ideal. Dupa luni de zile si-a dat seama ca a fost pacalita

Articol de Madalina Irimia

O femeie din Marea Britanie care a crezut ca a intalnit barbatul perfect pe un site de socializare a fost complet dezamagita. Lori Martorana, 41 de ani, a realizat prea tarziu ca avea de-a face cu un hot.

Povestea a pornit dupa ce Lori si-a facut cont pe un site de matrimoniale si a cheltuit 79 de lire sterline. Dupa luni, ea l-a cunoscut pe Michael Kolb, care se dadea drept ofiter in armata americana din Afganistan, potrivit Dailymail.co.uk.

Femeia l-a placut imediat dupa ce l-a vazut in poza de profil , insa nu si-a pus mari sperante deoarece erau la mare distanta.

Dupa opt saptamani, Michael i-a spus lui Lori ca are sentimente puternice, iar Lori i-a raspuns la fel.

Michael s-a decis sa o viziteze pe Lori, iar femeia a primit un mail in care i se cerea sa depuna bani intr-un cont, un fel de garantie ca soldatul se va intoarce in armata. Potrivit lui Michael, suma de 1150 de lire sterline i-ar fi fost returnata de indata ce barbatul s-ar fi intors in Afganistan.

Extrem de incantata ca urma sa-si intalneasca barbatul visurilor ei, britanica a acceptat tranzactia insa dupa cateva zile i s-au mai cerut inca 400 de lire sterline, ceea ce a inceput sa o puna pe ganduri.

Odata ajunsa la banca, clientei i s-a transmis sa se duca la politiei. Oamenii legii i-au transmis ca aceasta a fost inselata si ca un barbat a folosit fotografii false.

Atunci cand Lori Martorana l-a infruntat pe hot, aceasta i-a transmis ca i-a cheltuit banii cu placere.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: femeie, barbat, hot
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii