ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-07-2014, ora 19:20

A cheltuit 30.000 de dolari ca sa arate precum Kim Kardashian. Cat de mult seamana cu vedeta (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

O tanara din Marea Britanie a cheluit o avere pentru a semana cat mai mult cu vedeta sa preferata, Kim Kardashian.

Claire Leeson, in varsta de 24 de ani, a scos din buzunar 30.000 de dolari (18.000 de lire sterline) pentru a-si face implanturi mamare, extensii de par, spayuri autobronzante, albirea dintilor, machiaj si haine, totul pentru a aduce cat mai mult cu vedeta de 33 de ani, scrie Huffington Post.

Intr-o emisiune televizata, tanara a declarat ca a recurs la aceste masuri pentru a castiga mai multa incredere in sine, dupa ce a fost batjocorita atunci cand era adolescenta. Aceasta a recunoscut ca a inceput sa o admire pe Kim Kardashian dupa ce prietenii ei i-au spus ca seamana foarte mult cu vedeta americana.

Cu toate acestea, Leeson are si probleme. Toate procesele de infrumusetare au ingropat-o in datorii, iar aceasta a marturisit ca a inceput sa primeasca si avertismente de la creditori. Nici jobul pe care il are nu o ajuta pe tanara britanica sa-si acopere datoriile.

Insa in ciuda tuturor acestor dificultati, Leeson a declarat ca este multumita de cum arata in prezent si ca se simte mult mai puternica de cand a inceput sa se afiseze cu noul look.

Sursa: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii