ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-03-2013, ora 15:15

A aparut un nou job: organizatorul de cereri in casatorie. Cum ajunge un astfel de moment sa coste si 45.000 de dolari

Articol de Madalina Irimia

Momentul in care barbatul se asaza intr-un genunchi in fata alesei inimii lui a devenit tot mai costisitor si mai extravagant si tot mai multi viitori miri cheltuiesc mii de dolari pe cereri in casatorie din ce in ce mai elaborate.

De la flash mob-uri la angajarea de fotografi care au castigat premiul Pulitzer pentru a surprinde momentul, aceste logodne extravagante sunt rezultatul aparitiei unui nou job: proposal planner (organizatorul de cereri in casatorie).

Josh Ogle, proprietarul unei agentii de publicitate, in varsta de 27 de ani, a cheltuit 45.000 de dolari pentru a-i cere iubitei sale, Nataliya Lavryshyn, sa devina sotia lui. Din aceasta suma, 3.500 de dolari i-au revenit numai proposal planner-ului.

"Chiar am vrut sa o uimesc si sa avem o poveste de spus copiilor", a declarat el pentru "New York Post".

Barbatul si-a dus iubita pe acoperisul hotelului newyorkez McKittrick, unde erau imprastiate peste tot poezii de dragoste de Pablo Neruda. Dupa ce s-a asezat intr-un genunchi, i-a pus pe deget un inel cu diamant de 21.000 de dolari. In fundal, discret, un saxofonist intretinea atmosfera romantica.

Integral pe perfecte.ro

Foto: kenhegan.wordpress.com

     
Tag-uri: cerere, casatorie, job
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii