A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662089.0966.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A aparut un nou cuplu in showbizul autohton
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
07-01-2013, ora 16:10

A aparut un nou cuplu in showbizul autohton

Articol de Madalina Irimia

Andreea Mantea si castigatorul de la Vocea Romaniei, Stefan Stan, formeaza un cuplu de aproape o luna. Cei doi nu isi mai ascund iubirea.

Povestea lor de dragoste a inceput cu o frumoasa prietenie. Andreea Mantea si Stefan Stan erau in tatonari de la sfarsitul anului 2012 si au decis sa isi dea o sansa la iubire, facand publica relatia in seara de Revelion.

In ultima perioada cei doi indragostiti sunt nedespartiti, afisandu-se impreuna in diverse locuri publice. In noaptea de Revelion Stefan Stan a fost invitat sa cante intr-un local din Targu Jiu, iar Andreea l-a insotit. Surse sustin ca atat inainte de concert cat si dupa, frumoasa bruneta a stat doar in bratele cantaretului si l-a sarutat in continuu.

Stefan Stan, Vocea Romaniei din 2011, a aparut in viata Andreei Mantea dupa ce aceasta a aflat ca iubitul ei de la vremea respectiva o insela.

Sursa: apropo.ro

Foto: stl.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii