ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-05-2013, ora 08:33

A ajuns la spital cu dureri ingrozitoare. Medicii au fost socati cand i-au vazut radiografia: "Este incredibil ca a stat cu asa ceva in ea"

Articol de Madalina Irimia

Un adevarat scandal s-a iscat in Marea Britanie, dupa ce o femeie a ajuns la spital cu dureri ingrozitoare in zona abdomenului.

Donna Bowett de 42 de ani s-a internat in spital pentru o interventie chirurgicala deinlaturare a vezicii biliare. Totul a descurs bine, iar medicii au decis ca poate fi externata.

La cateva zile dupa ce a ajuns acasa, femeia a simtit o durere anormala in zona abdomenului, insa a crezut ca este din cauza operatiei. Donna si-a dat seama ca ceva este in neregula, dupa ce a observat ca, la trei luni de la interventie, durerile deveneau din ce in ce mai puternice. Femeia s-a prezentat la camera de garda, unde medicii i-au facut o radiografie.

Cand au venit rezultatele, pana si doctorii au fost socati sa descopere care era de fapt problema: Donna avea in abdomen un forceps de 18 centimetri, uitat de medici in timpul interventiei chirurgicale.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: 24sata.hr

     
Tag-uri: femeie, durere, operatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii