A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630553.4495.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A aflat dupa moartea iubitului secretul lui: "Planuiam nunta, dar acum stiu ca am trait o farsa"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-06-2014, ora 05:28

A aflat dupa moartea iubitului secretul lui: "Planuiam nunta, dar acum stiu ca am trait o farsa"

Articol de Madalina Irimia

O tanara de 22 de ani planuia sa se marite cu iubitul ei cu numai un an mai mare si a fost devastata cand acesta a fost ucis intr-un accident.

Insa durerea ei s-a transformat in ura cand a aflat secretul pe care i l-a ascuns cel pe care l-a iubit cu disperare.

Abbie Robinson, din Marea Britanie, a primit vestea mortii lui Mark Salinger ca pe un trasnet. Dar, de parca nu suferea destul, la scurt timp a primit o a doua lovitura.

La cateva zile dupa deces, Abbie a avut o conversatie cu fratele iubitului decedat: “Mi-a spus ca trebuie neaparat sa-mi marturiseasca ceva; Mark ma insela, iar amanta lui era insarcinata. Am facut o criza de isterie, nu-mi venea sa cred ca este adevarat. L-am adorat, apoi l-am plans. Iar el m-a inselat in acest timp. Inima mea s-a sfaramat in mii de bucati”.

Mai dureros a fost cand Abbie a aflat ca amanta iubitului era Michaela Gill, o femeie cu care acesta a avut o relatie in trecut si care avea deja un copil de 6 ani. Michaela a nascut o fetita la cateva luni dupa moartea lui Mark.

Abbie a mai spus ca o cunoaste pe Michaela si ca aceasta i-a marturisit la un moment dat ca era din nou insarcinata, dar a refuzat sa-i spuna numele tatalui. Michaela a spus ca ea si Mark erau din nou impreuna si ca acesta planuia sa-si faca un viitor impreuna cu ea.

Acum cred ca toata relatia noastra a fost o mare minciuna, ma simt tradata. Dar nu am ce sa mai fac, nu am cui sa-i cer explicatii”, a spus Abbie.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: cuplu, barbat, deces, secret
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii