A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663925.9359.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A aflat dupa 20 de ani ca cea pe care o crescuse NU era fiica ei biologica. O asistenta BEATA incurcase bebelusii la maternitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-02-2015, ora 11:28

A aflat dupa 20 de ani ca cea pe care o crescuse NU era fiica ei biologica. O asistenta BEATA incurcase bebelusii la maternitate

Articol de Madalina Irimia
Caz socant in Franta! Doua familii au aflat cu stupoare ca bebelusii lor fusesera incurcati la maternitate de o asistenta alcoolica.

Sophie Serrano a nascut o fetita perfect sanatoasa in iulie 1994. La scurt timp dupa nastere bebelusul ei a fost pus in acelasi incubator cu o alta fetita, nascuta in aceeasi zi. Sophie Serano a aflat dupa 20 de ani ca o asistenta care venise beata la serviciu a incurcat bebelusii. Femeia a descoperit ca cea pe care o crescuse nu era, de fapt fiica ei biologica.
Familiile s-au reintalnit dupa 20 de ani, insa acest lucru nu a schimbat prea multe. Vestea i-a socat pe toti cei implicati, insa fiica lui Sophie sustine ca pentru ea mama ramane cea care a crescut-o. "A fost foarte ciudat sa intalnesti o straina despre care ai aflat ca este mama ta biologica", a declarat Manon, fiica lui Sophie.
Cealalta familie nu a dat presei nicio declaratie. Totul a pornit de la faptul ca sotul lui Sophie banuia ca nevasta l-a inselat. Barbatul era sigur ca Sophie il inselase si facuse un copil cu un alt barbat. A cerut un test de paternitate, insa cand rezultatele au venit ambii soti au avut un soc: Manon nu era copilul niciunuia dintre ei. Si-au adus aminte de intamplarea de la maternitate cand bebelusul lor fusese pus in incubator cu o alta fetita.
Clinica a fost data in judecata de ambele familii. Initial au cerut fiecare cate 10 milioane de euro despagubiri, insa, au primit fiecare cate 1 milion de euro. Sophie Serrano a declarat ca nu isi vede fiica biologica prea des, subliniind ca nu are prea multe in comun cu aceasta.
Sursa: kanald.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii