ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-06-2014, ora 11:02

A aflat ca sotul o insala cu o colega. Reactia ei a facut-o "vedeta" in ziarele de scandal

Articol de Madalina Irimia

O doctorita din Texas, nebuna de gelozie, a decis sa se razbune pe amanta sotului, insa gestul ei i-a adus o faima pe care nu si-o dorea, scrie stirileprotv.ro.

Angela Siler-Fisher este acuzata de politie ca a intrat prin efractie in casa presupusei amante a sotului, i-a scris cu rujul pe oglinda din baie “catea” si “spargatoare de familii”, dupa care i-a insirat pe scari prezervative, relateaza ABC News.

De asemenea, Angela a sunat-o pe femeia a carei identitate nu a fost facuta publica, dar care este, de asemenea, doctorita, si a amenintat-o cu bataia.

Angela Siler-Fisher, care a intrat in casa presupusei amante a sotului prin usita pentru caine, este acuzata de violare de domiciliu si hartuire.

Potrivit ABC News, presupusa amanta a primit sambata un telefon de la sotul Angelei, Brandon Fisher, 43 de ani, radiolog, acesta spunandu-i ca sotia lui extrem de furioasa era in drum spre ea. Femeia si-a luat copii si a plecat de acasa inainte ca aceasta sa soseasca.

Gestul comis a pus-o intr-o postura foarte neplacuta pe Angela Siler-Fisher, care este director medical la un spital din Houston si profesoara la facultatea de medicina, mai ales dupa ce intamplarea a fost relatata pe larg in ziarele de scandal.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii