ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-11-2013, ora 08:14

A aflat ca sotul are o amanta si a decis sa se razbune. Tot orasul a aflat de infidelitatea lui

Articol de Madalina Irimia

O femeie din Marea Britanie a decis sa se razbune pe sotul ei dupa ce a descoperit ca barbatul avea o amanta. Ea i-a cerut divortul in vazul unui oras intreg, scrie stirileprotv.ro.

Sotia suparata a convins patronul unui pub sa ii permita sa scrie cu litere mari, la intrarea in local, urmatorul mesaj: "Paul.... am decis sa divortez de tine".

Toti cei care au trecut pe langa clubul respectiv s-au oprit pentru a intreba despre ce este vorba.

"Eram atat de suparata incat am vrut sa il fac de ras in fata la tot orasul. Cand am aflat ca are o amanta am crezut ca innebunesc. Am mers in pub sa beau ceva si acolo mi-a venit ideea cu mesajul. Eram casatoriti de ani buni si e trist ca se termina asa", a declarat femeia.

"O felicit pentru indrazneala. Daca sotul meu m-ar insela, cred ca as proceda la fel. Poate ca a crezut ca ea nu va afla niciodata, dar s-a inselat", a declarat o vecina.

"Gestul ei s-ar putea sa le dea de gandit la mai multe femei din oras. Cred ca sunt cativa barbati casatoriti care o sa o priveasca urat atunci cand o vor vedea pe strada", a mai spus cineva.

Potrivit femeii, sotul ei Paul a sunat-o imediat ce a aflat de existenta mesajului si s-a aratat extrem de deranjat de gestul ei.

Foto: thelasthonestguy.com

     
Tag-uri: cuplu, divort, anunt
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii