A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719811712.3468.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A acceptat sa se CASATOREASCA cu un barbat pe care nu il intalnise niciodata, dar a INCREMENIT cand sa semneze actele!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-11-2014, ora 17:02

A acceptat sa se CASATOREASCA cu un barbat pe care nu il intalnise niciodata, dar a INCREMENIT cand sa semneze actele!

Articol de Madalina Irimia
O tanara in varsta de 17 ani din Arabia Saudita a acceptat propunerea tatalui ei de a-i gasi un sot si de a se casatori cu acesta fara sa il cunoasca.

I s-a spus ca e putin mai in varsta decat ea, insa cand sa semneze actele, biata copila a aflat ca sotul are peste 90 de ani. Isi imagina ca sotul ei va fi un barbat matur, chipes care sa aiba grija de ea, dar i s-a facut rau cand si-a dat seama ca e pe cale sa se marite cu strabunicul.

Tanara a chemat politia deoarece tatal ei insista ca ea sa se casatoreasca. Barbatul ii promisese batranului ca fata va fi sotia lui, iar acum trebuia sa se tina de cuvant. Cazul a ajuns chiar la tribunal, iar fata a avut noroc ca judecatorii au fost de partea ei declarand invalid contractul dintre tatal ei si batran.

Dupa acest incident, adolescenta a fost nevoita sa fuga de acasa pentru a scapa de furia tatalui. Potrivit unui site-ului Sabq, ea si-ar fi gasit deja un sot, de data asta un tanar, aproximativ de aceeasi varsta cu ea. Opinia publica l-a acuzat pe tatal fetei ca a vrut sa-si vanda fiica.

Sursa: kanald.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii