A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728077616.6848.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

9 milioane de americani au urmarit cu sufletul la gura ultimul episod din House. Ce se intampla acum cu actorul care a creat cel mai complex personaj de pe TV
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

LIFESTYLE
24-05-2012, ora 12:02

9 milioane de americani au urmarit cu sufletul la gura ultimul episod din House. Ce se intampla acum cu actorul care a creat cel mai complex personaj de pe TV

Articol de Madalina Irimia

Moare Dr House? Hugh Laurie si-a luat adio de la cel mai popular serial din lume dupa 8 ani. Cele mai tari replici ale lui Gregory House

Actorul britanic Hugh Laurie a venit pentru prima data in Los Angeles in urma cu 9 ani pentru a juca intr-un serial de drama despre care credea ca nu va dura mai mult de 1-2 sezoane. De fiecare data cand americanii si fanii serialului House il vad pe Hugh Laurie la televizor par dezamagiti si uimiti ca acesta nu schioapata si vorbeste cu accent britanic. Totul este o marturie pentru cat de bine a reusit sa creeze pe micile ecrane unul dintre cele mai complexe personaje din istoria serialelor TV.

Ultimul episod difuzat luni seara a atras in SUA 9 milioane de telespectatori pentru postul FOX. Fanii s-au inghesuit sa afle soarta lui House intr-un episod filosofic si dramatic in care si-au facut aparitia si actori care au iesit din serial ca Jennifer Morrison, Anne Dudek si Sela Ward pe langa Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jesse Spencer.

Spoiler Alert! In ultimul episod, timp de aproape 40 de minute fanii s-au temut ca House va muri insa genialul doctor de la Princeton-Plainsboro si-a inscenat moartea pentru a fi alaturi de cel mai bun prieten al sau Wilson in ultimele lui luni de viata. Descoperim inca o data puterea prieteniei dintre cei doi care ne amintesc de Sherlock Holmes si Dr. Watson alaturi de mesajul final al serialului "traieste pana nu devine prea tarziu.

Britanicul a dezvaluit intr-un interviu pentru LA Times ca ii va fi dor de Gregory House: "House nu a avut caracterul meu. Nu a fost ca mine si eu nu am fost ca el, insa l-am iubit. Cred ca este responsabilitatea unui actor sa-si iubeasca personajul pe care il joaca. House este un om extrem de imprevizibil si amuzant, care se detesta si care este foarte nefericit. Am fost atras si impresionat de nefericirea lui si in general de ideea de nefericire. Oamenii fericiti nu au nevoie de ajutorul nostru, insa nefericirea este o stare care nu se termina niciodata".

Ce urmeaza pentru Hugh Laurie dupa ce a lasat deoparte bastonul si sarcasmul lui Dr. House. Actorul paseste din nou in lumea lungmetrajului intr-un film regizat de Andrew Adamson, omul din spatele filmelor Shrek si Cronicile din Narnia. Hugh Laurie va lansa in 2012 filmul Mister Pip, adaptarea dupa romanul cu acelasi nume scris de Lloyd Jones.

Serialul "House M.D." a fost lansat in America in toamna lui 2004 si, pana in prezent a obtinut 22 premii si peste 30 nominalizari, dintre care cele mai importante sunt cele doua Globuri de Aur castigate de Hugh Laurie in 2006 si 2007, dar si cele 5 premii Emmy castigate de serial.

Sursa: procinema.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii