A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663986.0384.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

9 metode ca sa slabesti fara efort
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-09-2013, ora 07:09

9 metode ca sa slabesti fara efort

Articol de Madalina Irimia

Ca sa ai picioare frumoase, coapse „taiate-n diamant“ si posterior „de brazilianca“, nu trebuie sa faci cine stie ce efort. Iata cateva metode simple care te ajuta sa-ti sculptezi partea inferioara a corpului.

1. Danseaza pe tocuri

Daca-ti place sa dansezi, lasa-te in voia muzicii – dar pe tocuri! Vei face miscari cand esti, practic „pe varfuri”, avand muschii gambei si coapse tensionati in lungime. Cauta un model de incaltaminte comod, nu foarte ascutit in fata, deci care nu-ti strange degetele de la picioare.

2. Stai pe varfuri

Pozitia „pe varfuri” favorizeaza circulatia venoasa, fiind practic un adevarat masaj contra picioarelor grele, dar si un tonic al muschilor gambei, coapsei, feselor si a muschilor abdominali. Stai pe varfuri ori de cate ori ai ocazia: cand te speli pe dinti, cand esti la bucatarie, cand stai la coada.

3. Mergi prin apa

Daca iti iei vacanta la mare in luna septembrie, profita de ocazie ca sa mergi prin apa marii, pentru a-ti tonifia musculatura coapsei. Rezistenta nisipului si a valurilor isi vor sculpta frumos muschii.

4. Maseaza-te

Cu degetele de la mana, exercita o usoara presiune „alunecata” de-a lungul coapselor pana la glezne – si inapoi. Foloseste un ulei vegetal pentru un efect mai mare: ulei de nuci de macadamia, cu rol in tonifierea sistemului limfatic si al microcirculatiei, la care adaugi un ulei esential de grepfrut, cu virtuti drenante (20 picaturi ulei esential in 40 ml ulei vegetal).

Vezi alte 5 metode care te ajuta sa slabesti pe clickpentrufemei.ro.

Foto: 9am.ro

     
Tag-uri: dans, tocuri, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii