A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757617.8066.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

8 trucuri de frumusete pe care barbatii nu le suporta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-03-2014, ora 10:08

8 trucuri de frumusete pe care barbatii nu le suporta

Articol de Madalina Irimia

Oricarui barbat ii place sa aiba alaturi o femeie frumoasa si ingrijita, dar asta nu inseamna ca toti sunt de acord cu micile trucuri utilizate pentru rezultatul final. Iata cateva trucuri de frumusete pe care barbatii nu le suporta, iar renuntarea la ele ii poate bucura.

Chiar daca depui eforturi mari pentru a arata intotdeauna perfect cand te vezi cu el, unele dintre armele tale secrete ar putea sa-i displaca profund.

Prea mult fond de ten

Cand exagerezi cu fondul de ten pudra, efectul nu este tocmai placut vizual, iar cei mai multi barbati nu sunt fani ai acestei greseli cosmetice. Foloseste un fond de ten lichid, dar asigura-te ca nu intreci masura. Daca ajunge la orice contact pe mana sau obrazul lui, nu va fi deloc fericit.

Excesul de parfum in zonele puternic vascularizate

Un truc excelent pentru a prelungi aroma parfumului pe piele, aplicarea in zonele puternic vascularizate este insa inteleasa gresit de cele mai multe femei. Daca te parfumezi si pe gat si la incheieturi, il vei invalui complet in parfumul tau preferat. Chiar daca ii place, excesul poate fi neplacut. Foloseste mai putin parfum si evita zonele care ar putea fi sarutate sau chiar linse.

Machiajul smoky eyes exagerat

Chiar daca iti ofera un look spectaculos, machiajul smoky eyes nu este intotdeauna pe placul barbatilor. Nu exagera cu zona acoperita de fard si fereste-te de argintiu sau gri metalizat in exces.

Luciu de buze lipicios

Cand aplici luciul de buze, te gandesti vreodata care este senzatia pe care o are el cand te saruta? Multe tipuri de luciu de buze care promit hidratare profunda sunt si lipicioase, lucru pe care barbatii nu prea il suporta. Asigura-te ca folosesti mai putin luciu sau unul care iti hidrateaza buzele fara sa le faca lipicioase.

Continuarea, pe eva.ro

Foto: skinandfacialtreatments.blogspot.com

     
Tag-uri: barbat, machiaj, femeie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii