A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758195.5546.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

8 trucuri ca sa arati sexy in fotografii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-07-2014, ora 18:03

8 trucuri ca sa arati sexy in fotografii

Articol de Madalina Irimia

Fotografiile sunt o mare problema pentru majoritatea femeilor. Cu siguranta ai senzatia ca in fiecare poza pe care ai facut-o puteai sa iesi mai bine. Exista cateva secrete ca sa arati ca o diva in orice poza.

Iata care sunt:

Intoarce-te spre dreapta

Potrivit unui studiu efectuat de Universitatea Wake Forest, din Statele Unite, partea stanga a fetei este mai sexy. Cercetatorii au descoperit ca zona stanga a fetei arata mai multe emotii decat cea dreapta, ceea ce oamenii percep a fi atractiv. Iar atunci cand pozezi, daca te intorci spre dreapta, zona stanga a fetei va fi mai vizibila.

Ai grija la lumina

Cand lumina vine de sus, creeaza umbre pe fata ta, in special sub ochi. Prin urmare, daca esti in interior, nu sta direct sub o sursa de lumina, iar afara, ai grija ca razele soarelui sa vina din lateral.

Cum sa pari inalta si slaba

Poti pacali aparatul de fotografiat ca sa pari mai supla si mai inalta. Stai dreapta si intoarce-te usor in lateral catre aparat, astfel incat un umar sa fie indreptat spre el. Odata ce te-ai asezat astfel, priveste apoi spre obiectiv.

Evita barbia dubla

Gusa, numita mai delicat "barbie dubla", este o adevarata problema, mai ales in poze. Iar aceasta problema este accentuata daca obiectivul nu se afla la nivelul ochilor tai sau mai sus. Un alt truc este sa-ti inalti capul putin mai mult decat o faci in mod normal.

Zambet frumos

Zambetul tau trebuie sa fie natural si relaxat, deloc fortat. Pe cat de ciudat suna, pe atat este de util: zambeste in oglinda pentru a-ti studia cel mai placut stil de zambet pe care il ai. Alege un zambet care sa nu-ti arate la fel de mult gingiile sau dintii ca atunci cand razi.

Buze lucioase si dinti albi

Dintii albi iti ofera increderea sa zambesti frumos, oricand, oriunde si mai ales cand pozezi, de aceea ar fi indicat sa acorzi multa atentie dintilor tai si sa investesti in frumusetea lor. Apeleaza la albirea dentara ca sa fie impecabili. Un alt truc care iti ilumineaza fata in poze este glossul de buze stralucitor. Aplica-l chiar inainte de a fi fotografiata.

Un ten impecabil

Blitul amplifica pielea lucioasa, de aceea ar trebui sa alegi un fond de ten mat sau unul special pentru sedinte foto, mai ales daca este vorba de un eveniment foarte important din viata ta. Si o pudra matifianta te salveaza de fata lucioasa in poze.

Ochi mai mari

Foloseste machiajul ca sa-ti faci ochii sa para mari si sexy. Aplica farduri in culori mai inchise pe pleoape, in zona de pliere, si cele deschise si sidefate imediat sub sprancene, pe arcade. Un alt truc este sa-ti intorci genele si sa aplici doua straturi de mascara, pentru ca genele sa fie lungi si dese.

Sursa: eva.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii