A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757726.3321.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

8 sfaturi pentru a reduce numarul caloriilor in fiecare zi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-03-2014, ora 17:06

8 sfaturi pentru a reduce numarul caloriilor in fiecare zi

Articol de Madalina Irimia

Alegerile alimentare sanatoase reprezinta cheia pentru o silueta de invidiat. Si cum temperaturile de afara sunt din ce in ce mai ridicate, pare ca este timpul sa mergi la plaja si sa te bucuri de vremea frumoasa, fara sa ai batai de cap din cauza kilogramelor in plus. Ca sa iti mentii silueta si sa eviti problemele cu greutatea corporala, este recomandat sa renunti la anumite alimente care contin foarte multe calorii.

1. Inlocuieste uleiul

Schimbarea modului de a gati reprezinta o modalitate buna de a reduce cel putin 100 de calorii in fiecare zi. Asadar, incearca sa gatesti fara ulei. De exemplu, cand inabusi legumele pe aragaz, inlocuieste uleiul cu apa sau cu supa de legume. Pentru prepararea salatelor, este recomandat sa folosesti zeama de lamaie, in locul uleiului si astfel vei reduce din caloriile care te ingrasa.

2. Ai grija la bauturi

Consumul de lichide este foarte important pentru sanatatea ta, insa este ideal sa eviti sucurile acidulate, ceaiurile dulci, precum si bauturile energizante. Desi au un numar scazut de calorii, aceste bauturi influenteaza greutatea corporala. Consuma cel putin doi litri de apa plata in fiecare zi si te vei simti mult mai bine in corpul tau.

Integral pe sanatate.acasa.ro

Foto: diet.lovetoknow.com

     
Tag-uri: dieta, sanatate, calorii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii