STIRILE CELE MAI...
IA'SI - Un banc pe zi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi
Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
SOCIAL
21-06-2016, ora 11:57
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
8 motive pentru care otetul din cidru de mere e cel mai bun remediu natural pentru diverse proleme
Articol de Madalina Irimia Otetul din cidru de mere a fost utilizat ca remediu si medicament pentru o varietate de afectiuni inca din cele mai vechi timpuri. Iar parintele medicinii, Hipocrate il folosea pentru tratarea unor afectiuni digestive.
Otetul este un produs obtinut prin fermentatie, proces prin care zaharurile din alimente sunt descompuse de bacterii si drojdie. In prima faza a fermentatiei, zaharurile sunt transformate in alcool, ca apoi acesta sa devina otet (ingredientul principal este acidul acetic). Iata cum te poate ajuta otetul din cidru de mere.
Tratarea gatului iritat
Daca gatul iti este iritat din cauza alergiilor, a vremii de afara sau a unei raceli otetul din cidru de mere iti poate fi de un real folos. Fa o gargara cu acest produs care are proprietati astrigente ceea ce ajuta gatul sa produca mai putin mucus.
Sau ai putea combina otetul cu mierea pentru a obtine si mai multe beneficii.
Stomac deranjat
Otetul din cidru de mere face adevarate minuni in cazul unui stomac deranjat. Indiferent ca te confrunti cu un reflux gastric, balonare ori diaree otetul din cidru de mere poate fi solutia acestor probleme.
Acidul acetic pe care il contine ajuta la reechilibrarea nivelului de acid din sistemul digestiv.
Nas cu secretii
Otetul din cidru de mere este folositor si acum ca si in cazul gatului iritat intrucat incetineste productia de mucus. Cand este bolnav oganismul produce mai mult mucus pentru a prinde virusii si germenii. Insa, uneori cantitatea de mucus devine atat de mare incat blocheaza nasul si incepe sa coboare pe gat.
Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email