A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719759001.1698.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

8 ingrediente din bucatarie care iti vindeca pielea arsa de soare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-07-2014, ora 16:03

8 ingrediente din bucatarie care iti vindeca pielea arsa de soare

Articol de Madalina Irimia

Oricat de atente am fi la plaja sau la piscina, uneori ne alegem cu arsuri solare. Daca ti s-a terminat crema cu factor de protectie sau ai uitat sa o aplici si te-ai trezit cu o arsura dureroasa (si periculoasa), incearca una dintre aceste 8 solutii pentru a-ti calma pielea, a preveni decojirea ei excesiva si a o vindeca.

Aloe vera

E un remediu excelent pentru tratarea arsurilor solare, si nici macar nu trebuie sa cumperi o sticla scumpa de suc de aloe vera de la farmacie. Pastreaza, in schimb, frunze de aloe vera in congelator toata vara, taie-le si aplica-le pe piele pentru a calma iritatiile si a preveni decojirea pielii. Poti folosi aloe vera si pentru a preveni arsurile, aplicand o crema care contine acest ingredient.

Otetul

Poate nu e tocmai aroma ta preferata vara, dar daca pui niste otet de mere intr-o sticla cu pompita si o sprayezi pe arsura, poti evita basicile si decojirea intestetica. Daca mirosul nu ti se pare suportabil, amesteca o solutie jumatate apa si jumatate otet si aplic-o pe piele inainte sa te culci.

Integral pe perfecte.ro

Foto: ele.ro

     
Tag-uri: piele, soare, ingrijire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii