A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664457.1679.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

8 dulciuri care nu iti pun silueta in pericol. Savureaza-le!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2014, ora 17:09

8 dulciuri care nu iti pun silueta in pericol. Savureaza-le!

Articol de Madalina Irimia

Dulciurile sunt unul dintre inamicii principali ai oricarei diete. Daca vrei sa te simti mai putin vinovata cand mananci un desert, incearca 8 dulciuri care nu iti pun silueta in pericol.

Pentru un continut caloric redus, fructele sunt cel mai recomandat desert, oferind un continut ridicat de fibre si cu foarte putine grasimi. Nu sunt insa singura solutie pentru un desert sarac in calorii si grasimi. Iata cateva solutii de deserturi delicioase care nu se vor vedea pe silueta si nici pe fund sau coapse.

Salata de fructe

Cel mai simplu desert delicios si usor de preparat poate fi salata de fructe. Daca nu ai chef sa cureti toate ingredientele necesare opteaza pentru o conserva de fructe exotice amestecate, fara adaos de zahar. Taie un mar, adauga si cateva stafide si ai obtinut un desert savuros, bogat in fibre, care iti mentine glicemia stabila si iti ofera pentru mai mult timp o senzatie placuta de satietate.

Ciocolata amaruie

Daca te-ai decis ca nu vrei sa renunti la ciocolata, alege-o pe cea cu un continut mai scazut de zahar si grasimi. Ciocolata amaruie nu este un desert pe care sa-l infuleci. Este important sa o savurezi din plin, dupa ce ai ales-o corect: opteaza pentru ciocolata amaruie cu un continut de minim 80% cacao. Acest tip de ciocolata este unul dintre dulciurile care permit mai greu excese.

Fursecuri din fulgi de ovaz

Cand au un continut mai scazut de faina alba si mai ridicat de cereale integrale, fursecurile ofera un numar mult mai mic de calorii. Le poti coace cu fructe si caramel facut din zahar brun pentru continutul cel mai scazut de grasimi si carbohidrati.

Integral pe eva.ro

Foto: evz.ro

     
Tag-uri: dulciuri, silueta, pericol
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii