ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
16-06-2013, ora 11:17

8 cupluri de vedete care au divortat in primele 6 luni din 2013

Articol de Madalina Irimia

S-a scurs doar jumatate din acest an, dar se poate spune ca 2013 a fost potrivnic relatiilor de durata. Pe langa cuplurile necasatorite care s-au dispersat sub reflectoarele presei, opt cupluri celebre au luat decizia de a divorta in primele sase luni.

Andreea Marin si Banica Junior, divortul anului

Toate evenimentele importante din viata celor doi s-au petrecut iarna, la inceput si la sfarsit de an. Stefan Banica jr. si Andreea Marin s-au casatorit in ianuarie 2006, in Statele Unite, dupa o relatie de peste doi ani. Pe 15 decembrie 2007 s-a nascut fiica lor Violeta. In ianuarie anul acesta, cei doi au anuntat ca se despart.

Ei au anuntat pe conturile lor de Facebook decizia de a se desparti, apoi au plecat impreuna intr-o vacanta in Dubai, cu fetita lor, ca o familie, o "manevra" care a lasat sa planeze dubiile asupra divortului lor timp de mai multe luni, pana la oficializarea documentelor.

Potrivit tabloidelor, relatia dintre Stefan si Andreea Banica scartaia de mai mult timp, iar la baza divortului s-ar afla infidelitatea artistului. Intrebata despre motivul despartirii, "Zana" a dat o explicatie neconvingatoare. "Sunt un om puternic si fac clar legatura si diferenta intre viata profesionala si cea personala. Viata personala nu-mi influenteaza viata profesionala", a spus ea la un eveniment caritabil. "Faptul ca la un moment dat convingerile tale nu se mai potrivesc cu cele ale persoanei de langa tine nu inseamna ca nu il mai iubesti si nu trebuie sa insemne nici o drama. La noi a fost vorba doar de niste nepotriviri, de nu lucruri greu de digerat. Mergem mai departe cu zambetul pe buze si mana in mana. Nu-mi permit luxul de a nu mai fi pozitiva. Cred in iubire in continuare", a adaugat vedeta.

La patru luni de la divort, Andreea s-a afisat in public cu noul ei iubit, medicul turc Tuncay Ozturk. Desi s-au despartit in conditii civilizate, Banica "a taxat-o" pe fosta lui sotie, dand de inteles ca relatia ei cu Tuncay ar fi inceput pe cand ei inca erau casatoriti. "Din momentul in care am divortat, fosta mea sotie e libera sa faca tot ce vrea, ca si mine de altfel. Sigur, drumurile in Turcia din ultimii doi ani si pozitia neclara vis-a-vis de presupusa ei relatie a trezit noi speculatii. Potrivit celor aparute in presa rezulta ca relatia dintre ei ar fi din timpul casatoriei noastre, insa nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar si pentru mine, nu vreau sa vorbesc despre asta", a spus artistul. "Zana" nu s-a lasat mai prejos si i-a dat imediat replica. "M-a surprins ca Stefan a facut o speculatie pe tema relatiei mele, ca ar fi inceput in timpul casniciei. Si despre el s-au spus multe si eu nu am fost altfel decat alaturi de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru casnicia lui, pana la capat", a spus "Zana" la emisiunea "Happy Hour".

Integral pe eva.ro

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii