A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662335.5462.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

8 alimente care iti cresc pofta de mancare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-03-2016, ora 09:24

8 alimente care iti cresc pofta de mancare

Articol de Madalina Irimia
Daca vrei sa slabesti evita aceste alimente pentru ca iti cresc pofta de mancare!

Chipsurile si covrigeii

Snacksurile sarate iti pot creste pofta de mancare pentru ca sunt ticsite cu sare (28 de grame de chipsuri contin 170 de miligrame de sare), ceea ce poate deshidrata si pacali organsimul ca are nevoie de mai multe calorii, cand de fapt are nevoie de hidratare. De asemenea, snacksurile sarate contin de obicei mai putine proteine si fibre, ceea ce poate adauga calorii in mod rapid, fara a adduce beneficii nutritive.

Solutia: inlocuieste alimentele sarate cu snacksuri facute in casa, precum cartofii dulci prajiti, chipsuri de pastarnac sau nap, ce contin fibre satioase si iti pot permite sa controlezi cantitatea de sare.

Bonus: Vei beneficia astfel de o portie de legume in plus in fiecare zi.

Sucul dietetic

Desi cercetarea asupra impactului indulcitorilor artificiali asupra greutatii difera, unele studii au relationat inlocuitorii de zahar cu cresterea poftei de mancare. De ce se intampla asta? Indulcitorii artificiali activeaza sistemul pentru gust si recompense al creierului. De fapt, tu obtii doar gustul si nicio ʺrecompensăʺ. In cele din urma, cind organismul tau se pregateste pentru recompensa, dar nu o primeste, tu inca mai ai pofta de ceva dulce

Solutia : Reduce cantitatea de scuri fara zahar la 336 de mililitri pe zi, in mod ideal dupa masa de pranz. In acest mod vei sti ca ai mancat suficient si este mai putin probabil sa mai ai pofta de suc.

Batoane proteice

Precum sucurile dietetice, orice contine inlocuitori ai zaharului poate creste pofta de mancare pentru ca se gusta ceva dulce, fara a beneficia de recompensa propiu- zisa.

Solutia: de vreme ce aceste batoane contin zahar si inlocuitori ai sai (sau o combinatie), cel mai bine este sa alegi unul care contine ingrediente integrale ca ingredient principal, precum cerealele integrale, ovazul sau migdalele. Apoi, asigura-te ca alegi un sortiment care contine cel putin 3 grame de fibre si 3 grame de proteine. Limiteaza orice gustare la 200 de calorii per portie.

Mai multe pe csid.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii