A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720336254.293.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 vedete care au "dependente" bizare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
28-04-2012, ora 12:15

7 vedete care au "dependente" bizare

Articol de Madalina Irimia

Unele dintre dependentele cel mai des intalnite in randul vedetelor sunt cele legate de alcool, droguri si chiar sex. Aceste noua vedete nu au nicio astfel de dependenta, ci doar obsesii bizare. Descopera-le!

In randul vedetelor pot fi intalnite dependente care le pun viata in pericol sau le afecteaza cariera. Nu este si cazul acestor vedete, care marturisesc ca au diferite obsesii, care de care mai neobisnuite, scrie The Frisky.

Scarlett Johansson - dependenta de aripioarele de pui prajite

"Dumnezeule, sunt obsedata de aripioarele de pui prajite si acoperite de sos. Sunt complet dependenta de ele. O sa fie nevoie sa ma rostogoliti pana pe covorul rosu data urmatoare cand ma veti vedea".

Salma Hayek: "Sunt ca un alcoolic. Nu ma pot opri"

Actrita mexicana se referea, atunci cand s-a comparat cu un alcoolic, la faptul ca este dependenta de alaptarea fiicei sale, Valentina.

"Ma gandesc: nu imi pasa daca o sa plang, nu imi pasa daca sunt grasa, am de gand sa o fac pentru inca o saptamana, pentru inca o luna si dupa aceea vad cat de bine ii face copilului si nu ma pot opri".

Nicole Kidman: mananca prajituri de 3-4 ori pe saptamana

Actrita reuseste sa isi mentina silueta impecabila cu toate ca, spune ea, ar manca prajituri in fiecare seara si sustine ca mananca sanatos, in ciuda faptului ca este indragostita de placinte si de ciocolata.

Ozzy Osbourne - indragostit de cereale pentru copii

Rockerul are o predilectie pentru marca de cereale Sugar Puffs, pe care cere sa i se aduca prin curier din Marea Britanie.

Avril Lavigne - nu se desparte de creionul de ochi

Toti cei care au vazut o fotografie a cantaretei stiu ca este indragostita de creionul dermatograf, pe care il foloseste ori de cate ori are ocazia.

Ben Affleck - dependent de jocul de poker online

Daca in 2004 actorul castiga aproape 500.000 de dolari intr-un turneu, de la casatoria cu Jennifer Garner are interdictie la astfel de evenimente si se multumeste cu jocurile de poker online, unde ajunge sa piarda si cate 20.000 de dolari intr-o singura noapte.

Jack Black - a renuntat la fumat, dar e dependent de ceaiul verde

Actorul nu a facut deloc o afacere proasta daca a reusit sa scape de un obicei daunator sanatatii pentru a-l inlocui cu bautul ceaiului verde, care ii poate aduce numai beneficii.

Sursa: Realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii